PRODUCTS
RNA and DNA isolation
molecular biology reagent
未标题-3

PRODUK FEATURED

babagan awake dhewe
Foregene factory

Foregene Co., Ltd. khusus ing kit IVD lan produksi lan layanan reagen R&D, sing terintegrasi ing R&D, produksi lan pemasaran.Foregene duwe platform PCR Langsung sing unggul ing donya.Produk utama kalebu macem-macem kit IVD (Covid-19 asam nukleat rRT-PCR, antigen, kit deteksi antibodi, 15 kit deteksi bakteri patogen sistem pernapasan), reagen pemurnian asam nukleat, PCR lan reagen PCR Langsung, Kit Genotyping, lsp. Teknologi lan pratondho kinerja produk digunakake kabeh anjog ing status donya, digunakake digunakake ing rumah sakit, institusi, laboratorium medical, etc.

ndeleng liyane

Mitra Kita

  • our partner
  • our partner
  • our partner
  • our partner
  • our partner
  • our partner
  • our partner
  • our partner